• Dames EHC pakken punten bij Gemini

Alweer een wedstrijdzondag met veel zon dit weekend voor de dames van EHC. Dus na een lekkere warming-up kon de ploeg van John van der Meer vol goede moed van start bij Gemini in Zoetermeer.
    Een jonge damesploeg van EHC trof hier een Gemini-team met veel ervaring. Maar de dames uit Zoetermeer hadden nog geen punten dus ook dat zag er zonnig uit.
    De scheidsrechter floot om even na twaalven voor het begin van de wedstrijd. Waar het er vooraf leek dat de meiden uit Leidschendam-Voorburg het zouden moeten hebben van breaks, waren het vooral de Gemini-vrouwen die in de snelle tegenaanval gingen. Gelukkig ging het afmaken ze niet zo goed af en kon EHC uitlopen door aardige combinaties. Het liep echter voor geen meter, maar gelukkig waren het niet de beste tegenstanders. Daarom kon er toch een voorsprong worden neergezet van 5-13 bij rust.
    Maar de tweede helft moest er toch echt een andere wind gaan waaien, zo bleek wel in de pauzespeech van coach John van der Meer, dit was echt niet leuk om naar te kijken. Maar hoe de meiden ook hun best deden..., zelfs de pingels werden grotendeels gemist. Ook Gemini miste overigens hun pingels, waardoor EHC na het laatste fluitsignaal toch met twee punten terug kon naar Leidschendam. De eindstand van 14-20 in het voordeel van EHC is dan ook het enige om te onthouden van deze zondagmiddag. Volgende week is het de bedoeling om weer te laten zien dat EHC echt wel kan handballen, hopelijk mét Yoshi die zondag geblesseerd uitviel.