• Geslaagd Pinkstertoernooi bij HV Zaanstreek

De bijna voltallige jeugd én enkele seniorenteams van handbalvereniging EHC genoten afgelopen weekend van een zonnig, sportief en bovenal zeer gezellig Pinkstertoernooi bij collega-club Zaanstreek in Zaandam.

Vrijdag 2 Juni vertrok een grote opbouwploeg van EHC al naar het sportcomplex van HV Zaanstreek om alle tenten op te bouwen voor de jeugdhandballers die een dag later zouden arriveren. Daar aangekomen werden deze vrijwilligers van EHC hartelijk ontvangen en met het goede weer van het moment en de vooruitzichten voor het weekend kon het al niet meer stuk.

Een mooi kamp was dan ook een feit met dank aan de vele behulpzame ouders, coaches en trainers van EHC. Sport, spel, muziek, film en wat versnaperingen leverden een goede combinatie op voor een geslaagd Pinkstertoernooi. Zeker omdat op de wedstrijddag (Eerste Pinksterdag) in talloze categorieën bekers en medailles in de wacht werden gesleept.

Klik hier voor fotoalbum