• In memoriam Roel Jan de Waal Malefijt

Iemand die als "kleine" jongen kwam handballen bij EHC, nadat zijn ouders naar Voorburg waren verhuisd. Want zoals zij vertelden, Handbal was beter voor hem dan voetbal. Het zou zijn coördinatie tussen handen en voeten verbeteren.

Tot zijn achttiende droeg hij met trots en enthousiasme de kleuren van EHC, om zich vervolgens in Amsterdam bij handbalvereniging US, nog meer te ontwikkelen, ook op verschillende vrijwilligerstaken.

Helaas is Roel afgelopen zondag veelste vroeg op 28 jarige leeftijd overleden. Maar dat neemt niet weg dat hij genoten heeft op alle manieren wat hij voor mogelijk achtte, op zijn manier.

Woorden schieten nog steeds tekort. Wij wensen zijn ouders, broer en andere familie heel veel sterkte toe. Wij gaan hem missen.

zie ook bericht US-handbal