• busreis HS1 Sitardia 17-2-2018

Zaterdag 17 februari staat de uitwedstrijd van onze heren tegen Sittardia op het programma.

Het zou fantastisch zijn als we daar met veel toeschouwers aanwezig zijn. Ook de heren kunnen dat extra steuntje in de rug gebruiken.

Dus geef je op en ga mee met ons naar Sittard toe.

De wedstrijd wordt gespeeld om 19.00 uur.  Dat houdt in dat we rond 14.30 uur gaan vertrekken vanaf het Clubgebouw EHC en er een gezellig tour van gaan maken.

Na de wedstrijd, vertrek rond 21.00 uur, gaat er in de muziek gezellig aan en maken er een feestje van.

Wil je mee? Geef je dan op.

De kosten zijn € 10 en dienen na de opgave te worden betaald. Zodra je hebt opgegeven, krijg je een mail met de gegevens.

Wil je mee lunchen in het clubgebouw van EHC voordat we vertrekken, geef je dan ook op. De kosten hiervan zullen rond de € 5 zijn.

Hoe meer mensen er mee gaan, hoe gezellig het wordt. Zou mooi zijn als we met 2 bussen vol kunnen vertrekken naar Limburg.

Groet,

Selectie Heren EHC