• Lidmaatschap

Om lid te worden van EHC dien je het Inschrijfformulier in te vullen voorzien van een pasfoto en op te sturen naar het secretariaat.

Voordat je lid wordt bestaat er een mogelijkheid om eerst een aantal keren mee te trainen op ons complex. Kom gerust naar ons veld en meld je bij een van de trainers.

Of vul onderaan het Contactformulier in voor meer informatie of aan te melden om mee te trainen.

Leeftijdsgroepen

H-Jeugd

5  en  6  jaar

F-Jeugd

7  en  8  jaar

E-jeugd

9  en 10 jaar

D-jeugd

11 en 12 jaar

13 en 14 jaar

15 en 16 jaar

17 en 18 jaar

Senior

19 jaar en ouder

Bij de H,F,E en D-jeugd wordt er gemengd gespeeld. In de hogere leeftijdsgroepen spelen jongens, meisjes, dames en heren in aparte teams.

Competitiewedstrijden

Onze vereniging neemt deel aan twee competities: de veldcompetitie en de zaalcompetitie. De veldcompetitie wordt gespeeld in de maanden augustus, september, oktober en na de winter in de maanden april,  mei en juni. De zaalcompetitie loopt van half oktober tot en met half maart.

Bij de C en D-jeugd wordt er na de eerste helft van de veldcompetitie een eindstand opgemaakt. Daarna wordt een nieuwe poule-indeling gemaakt voor de competitie in het voorjaar. In deze categorie bestaat er geen promotie en degradatie.

De H,F en E-jeugd spelen wedstrijden waarvan geen standen worden bijgehouden. De spelvreugde staat hierbij centraal.

De wedstrijdduur is voor de volgende categorieën:

H-Jeugd

2 x 15 minuten

F-Jeugd

2 x 15 minuten

E-Jeugd

2 x 20 minuten

D-Jeugd

2 x 20 minuten

2 x 25 minuten

2 x 25 minuten

2 x 30 minuten

2 x 30 minuten

Contributie

De contributie is een bedrag dat geldt voor een heel seizoen en dient per jaar te worden betaald. De contributie wordt via automatische incasso betaald. De afschrijving vindt ieder jaar plaats aan het eind van de maand september.

De contributies voor het seizoen 2017-2018 welke loopt van 1 juli 2017 tot 30 juni 2018 bedragen per jaar als volgt:

geboren in 1996  en eerder

Euro 196,00

Trimgroep

Euro 124,00

Niet spelende leden  (o.a. trainingsleden)

Euro  120,00

Donateurs

Euro   20,00

In de ledenvergadering van 29 oktober 2012 is besloten dat de contributie voor komend seizoen verhoogd wordt met de bijdrage voor het shirtfonds. Deze bijdrage is EURO 4.- per spelend lid. Dit bedrag zit verwerkt in de voorgestelde contributiebedragen.

Ben je langer dan 6 weken geblesseerd dan kan je, na indiening van een schriftelijk verzoek aan het secretariaat vergezeld van een advies van een arts, een contributie stop krijgen totdat de blessure genezen is.

Heb je nog vragen hierover dan kan je contact opnemen met de penningmeester (penningmeester@hv-ehc.nl)

Opzeggen lidmaatschap

Indien je het lidmaatschap van de vereniging wilt beëindigen behoort dit altijd schriftelijk via de Ledenadministratie (ledenadministratie@hv-ehc.nl) te gebeuren

De uiterste datum waarop schriftelijk opgezegd kan worden voor het volgend seizoen is 31 mei.

Bij beëindiging van het lidmaatschap na 31 mei, maar vóór 1 augustus wordt er een bedrag in rekening gebracht welke bestaat uit de door de vereniging gemaakte kosten en het lidmaatschap van het NHV.

Opzegging nà 1 augustus wordt gezien als opzegging gedurende het verenigingsjaar. De contributie is dan ook verschuldigd voor het gehele verenigingsjaar.

Ooievaarspas

EHC is deelnemer aan de ooievaarspas, waardoor er korting kan worden verkregen op vertoon van de ooievaarspas.