• Indien je een wedstrijdverslag wilt toevoegen kun je dat op deze pagina eenvoudig doen. Je hebt een wachtwoord nodig om het verslag te kunnen uploaden. De coaches kunnen dit wachtwoord opvragen via het Contactfomulier.

Zorg dat je daarna de volgende stappen op de juiste wijze doorloopt:

1. Selecteer het team waarvoor je een wedstrijdverslag hebt gemaakt of gaat maken. Gebruik hiervoor het uitklapbare menu naast "team".
    2. Zet de titel in het daarvoor bestemde gedeelte.
    3. Kopieer - plak je tekst of typ het direct onder het kopje "verslag".
    4. Selecteer eventueel een foto om toe te voegen onder het kopje foto. Deze foto zal worden geplaatst boven je verslag.
    5. Vul het wachtwoord in. Wees er zeker van dat het juist gespeld is. Is het niet zo ben je je tekst kwijt indien je op versturen drukt!
    6. Indien je tevreden bent over je verslag kun je op de knop "versturen" drukken. Je verslag wordt toegevoegd en geplaatst door de beheerder van de EHC website.

• Upload Wedstrijdverslag

Versturen