• Hallo vrijwilligers. 

  Het klinkt wel afgezaagd,elk jaar hetzelfde berichtje,maar het hoort erbij.

  Wij als kantinebeheerders zijn trots dat wij zoveel vrijwilligers hebben.

  Ter afsluiting van het seizoen 2015/2016, namens Aad,Leny,Jos en ondergetekende willen wij alle vrijwilligers bedanken voor de goede inzet achter de bar en met  de keukendiensten. Zonder jullie hulp zou het zeker niet zo goed gedraaid hebben. De indeling van  de bar en keukendiensten heeft ook dit seizoen weer goed gewerkt,onderling ruilen ging ook fantastisch.

  Als er vrijwilligers zijn die willen stoppen,om wat voor reden dan ook,maak dit zo gauw mogelijk kenbaar zodat we daar in het nieuwe seizoen rekening mee kunnen houden.

  Bij geen bericht delen wij de medewerkers weer gewoon in. 

  Het lijkt nog ver weg,maar voor je het weet is het alweer zover, ons jaarlijkse toernooi. Dit jaar wordt dit toernooi op twee dagen gespeeld te weten op zaterdag 20 augustus a.s. en zondag 21 augustus a.s.. Hier zijn uiteraard ook weer vrijwilligers nodig dus schroom je niet en geef je op,want vele handen maken licht werk. 

  In de voorjaarsvergadering is besloten dat ook leden en ouders van jeugdleden bardiensten mee draaien. Teams die thuis wedstrijden spelen  worden achter de bar ingedeeld. Naast het team staat er iemand die volledig de werkzaamheden kent in de keuken. 

  Nogmaals bedankt voor jullie geweldige inzet achter de bar en in de keuken.

  Allemaal prettige vakantie en mooi weer. 

  Groet Els 

   

  P.s. Nieuwe mensen zijn uiteraard altijd welkom voor in de keuken en achter de bar, zij kunnen zich aanmelden bij fam.buts@ziggo.nl 

  Terug