• LEIDSCHENDAM-VOORBURG

   

  De afgelopen maanden is er hard gewerkt om voor zowel de dames- als herensenioren van handbalvereniging EHC een nieuwe trainer te vinden. Dat is inmiddels gelukt.

  Voor de damesgroep van EHC stopte de samenwerking met Saturnus Leiden en was al langer bekend dat interim-trainer Erwin van der Meulen het seizoen zou afmaken, maar verder niet opnieuw het stokje zou oppakken. Na een aantal gesprekken kunnen we gelukkig met trots aankondigen dat er komend seizoen bij de damesselectie vol enthousiasme een nieuwe trainer begint. John van der Meer zal deze taak op zich nemen. Afgelopen seizoen was hij trainer bij onze buren van Stompwijk. John start met een frisse damesselectie met aanvulling vanuit de A-jeugd van EHC. Een coach voor dames 2 is helaas niet gevonden, maar die vacature blijft zeker open staan! 

  Voor de herenselectie was het zoeken iets eenvoudiger. Op de valreep wisten de heren nog te promoveren naar de 1ste divisie. Een interessante uitdaging! Vertrekkend coach Giovanni Voskuil had al eerder aangegeven te stoppen, maar heeft het toch voor elkaar gekregen twee keer te promoveren in drie jaar tijd. 
  De nieuwe coach van de herensenioren komt over van het Haagse Hellas en heet Lyacine Kaci. Een coach met ervaring aan zowel de dames- als herenzijde van Hellas. Vol ambitie begint hij aan een fantastische taak. Mooie wedstrijden neerzetten met een hoge dosis spelplezier en fanatisme. Ook voor het tweede herenteam van EHC zijn wij nog op zoek naar een coach. 

  Kom gerust kijken op je zaterdagavond in Sporthal De Fluit. Vanaf september beginnen de eerste zaalwedstrijden al voor de heren, de dames volgen later.

  Terug