• LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Met een laaghangend zonnetje begon deze zondag voor de handbaldames van EHC de lastige thuiswedstijd tegen Velo. Deze ploeg uit het Westland had nog niet verloren deze competitie.

     


    Helaas misten er twee speelsters in de Leidschendamse basis, waardoor er extra jong en ouder bloed werd ingezet! De jonge dames van Velo hebben in voorgaande edities al laten zien dat zij snel zijn op de break en ook in de eerste helft van de wedstrijd lieten zij zien dat er voor EHC nog veel te trainen valt... Velo liep in de eerste helft uit naar 6-11.
    Eerlijkheidshalve was deze wedstrijd pittig en waren de meiden uit Wateringen gewoonweg beter. Toch lieten de EHC-dames wel zien dat er meer mogelijk is dan vorige week. De tweede helft van de tweede helft werd er beter verdedigd en kwamen er minder breaks tegen. En met een eindstand van 17-23 bleef de schade beperkt. EHC kan terugkijken op een zeer leerzame wedstrijd, met leuke acties... En volgende week? Dan hoopt de ploeg van John van der Meer weer punten mee naar huis te nemen.

    Terug