• In een waterig zonnetje begon de wedstrijd aan de Groene Zoom in Leidschendam tegen de dames van Virus uit Gouda. Met bruid Marjan weer terug in de geledere kon worden begonnen tegen de dames die nog geen punten hadden behaald. Ze waren echter ook niet weggespeeld, dus er moest geen sprake zijn van onderschatting. De eerste helft begon goed en er stond dan ook een tussenstand van 13-6 op het bord. ‘Vooral zo doorgaan’ was dan ook het credo in de rust van John vd Meer. Verdedigend waren er nog wat kleine kanttekeningen, maar met een eindstand van 27-12 waren die zeker vergeven. Volgende week de laatste wedstijd in Diemen. Vervolgens weer de zaal in om te laten zien wat er allemaal is geleerd tijdens het veldseizoen. Binnen een korte tijd is er een leuk team gevormd met veel jong bloed gemixt met wat meer ervaring.  Een ideale combinatie om mee verder te werken.

    Terug