• Zondag 16 oktober stond voor de dames van EHC de laatste veldwedstrijd op het programma. De ploeg van trainer-coach John van der Meer staat in de middenmoot op vrijwel gelijke hoogte van SV Zeeburg uit Diemen.

    Diemen bleek best ver weg te zijn, maar na een stevig gezamenlijk ontbijt was dat geen probleem. EHC bleek met een mooie kantine, nette kleedkamers en andere goede voorzieningen geweldig. Buiten omkleden in het zonnetje was het alternatief. Gelukkig was het lekker weer. De wedstrijd begon pittig. Met voornamelijk afstandsschoten van Diemense kant en snelle acties van de meiden uit Leidschendam-Voorburg ging het heel gelijk op. Op de fluit van het rustsignaal was het voordeel echter aan Zeeburgse zijde 9-8. De tweede helft een stapje harder. Maar ook toen ging het geheel gelijk op en moesten de punten worden gedeeld. Met een gelijkspel van 15-15 keerde EHC met 1 punt terug naar huis. Volgende week zaterdag 20.00 uur de zaal weer in. Een zwaar begin tegen DIOS. Dus kom de meiden aanmoedigen.

    Terug