• Beste Jeugdleden van EHC, 

  Ook dit jaar vinden we het leuk om met alle jeugdleden, coaches en trainers van de jeugd van EHC de kerst niet zomaar voorbij te laten gaan.

  Daarom gaan we vrijdagavond 23 december 2016 gezellig met zijn allen aan het kerstdiner. Vooraf aan het kerstdiner is er gelegenheid om jullie boek van de Jumbo vol te krijgen. We zullen dan een ruiluurtje organiseren. Hierna zullen alle andere leden aansluiten voor een gezellige avond. Dit alles zal plaatsvinden in de Break Out aan de Groene Zoom in Den Haag. 

  16.00 - 17.00 ruilen van plaatjes

  18.00 - 20.00 kerstdiner

  20.30 - tot in de late uurtjes 

  Trek je mooiste kleren aan en kom deze avond gezellig met ons vieren. De kosten voor deze avond bedragen  5 euro per persoon. Doe deze 5 euro in een enveloppe en geef deze voor dinsdag 20 december aan je coach. 

  Mocht je verhinderd zijn, wil je ons dit dan laten weten. 

  De kerstcommissie                                                                      

  06-27022811

  06-12441298                                                                                         

   

  terug