• Schrijf je in voor de Rotary Santa Run Voorburg 

  Op 17 december 2016 kleurt de Herenstraat en omgeving in Voorburg rood. Dan vindt de 1e Rotary Santa Run Voorburg plaats in het Huygenskwartier. Je kunt je nu inschrijven voor deze funloop in het oude centrum, via www.voorburg.rotarysantarun.nl.   

  Een geweldige middag hebben met vrienden, familie en kennissen, én het goede doel steunen? Dat is waar Rotary Santa Run voor staat. Het is een funloop van drie kilometer waarbij alle lopers in een rood kerstmannenpak zijn gestoken. De opbrengst van de Rotary Santa Run gaat naar een goed doel: het groene schoolplein van de openbare basisschool De Parachute aan de Van Lodensteijnstraat 6 in Voorburg.

  Inschrijving is geopend

  De inschrijving voor de Rotary Santa Run Voorburg is nu geopend op www.voorburg.rotarysantarun.nl. Deelname kost 10 euro per persoon. Daarvoor krijg je ook een kerstmannenpak, dat je mag houden. Er zijn twee maten pakken: voor volwassenen en voor kinderen (tot circa 1 meter 35). Na de inschrijving krijg je per e-mail een bewijs waarmee je na 12 december je pak kunt ophalen op de Herenstraat 66 in Voorburg.

  De eerste 500 inschrijvers krijgen ook een rugnummer en na afloop een medaille.

  Mocht je wel een pak willen, maar niet meelopen, dan kun je het pak op de dag zelf ook los kopen voor € 10,00, op de Herenstraat 66 en bij de start. Ook zo kun je dus het goede doel steunen. En zo zal op 17 december de Herenstraat prachtig kerstrood kleuren.

  Direct inschrijven? Ga naar: www.voorburg.rotarysantarun.nl/inschrijven 

  Voor wie is de Santa Run

  De Rotary Santa Run Voorburg is een funloop voor iedereen. Alle kinderen en ouders, vriendengroepen, collega’s en sportliefhebbers van Leidschendam-Voorburg kunnen meedoen; wandelend, rennend of aanmoedigend ?? Met name alle sportverenigingen, basisscholen en middelbare scholen in Voorburg en Leidschendam worden uitgenodigd om aan Santa Run mee te doen. 

  Programma

  Burgemeester Tigelaar geeft om 16.00 uur het startschot in de Herenstraat bij het viaduct. De finish is aan het einde van de Kerkstraat bij de brug over de Vliet.

  Overal in het Huygenskwartier is er gelegenheid voor een hapje en een drankje voor, tijdens en na afloop van de Santa Run. Bij de finish zal er ook muziek en veel winterse gezelligheid zijn. 

  Organisatie

  De Santa Run Voorburg wordt georganiseerd door Rotary Voorburg. Rotary Voorburg, is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens en projecten in de samenleving. Rotary is ook een netwerk waarbinnen de leden bereid zijn hun (vak-)kennis ten dienste te stellen van de gemeenschap en direct of indirect deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten.

  Rotary Voorburg viert dit jaar haar 70-jarig bestaan, telt op dit moment 45 leden en maakt deel uit van de internationale Rotaryorganisatie met 34.000 clubs in bijna 200 landen en wereldwijd tellen de clubs gezamenlijk 1,2 miljoen leden. Nederland telt ruim 19.000 leden in ongeveer 500 clubs. 

  14 november 2016 

  VOOR DE REDACTIE

  Voor meer informatie over de Rotary Santa Run Voorburg:

  Mw Barbara Kok

  Barbara@unlimitedpeople.nl

  06 11 23 33 56

  070 - 73 70 392

  Voor meer informatie over Rotary:

  Mw Heleen Harms ?? Voorzitter Rotary Voorburg

  heleenharms@kpnmail.nl

  06 19 18 03 33

  download hier PDF-versie

  terug