• Dit weekend stonden er voor de dames van EHC twee wedstrijden op het programma. De eerste werd vrijdagavond gespeeld op EHC tegen GEMINI. In de eerste helft van het seizoen werd er ruim gewonnen door EHC, maar aan de wisselende uitslagen van GEMINI te zien, moesten we scherp blijven. 

    EHC begon goed aan de wedstrijd. De verdediging stond sterk waardoor GEMINI het moeilijk had met scoren. Door goed druk te zetten in de aanval werden er mooie kansen gecreëerd. Door een goede wedstrijd van EHC werd het uiteindelijk 23-13. Weer twee punten binnen!! 

    De tweede wedstrijd van het weekend stond zondag in Gouda op het programma. Ook van Vires et Celeritas werd in de eerste helft van het seizoen ruim gewonnen, maar wederom was het belangrijk om ons eigen spelletje te blijven spelen en scherp te blijven. EHC begon vooral in de verdediging goed aan de wedstrijd. De eerste 20 minuten had Vires erg veel moeite het doel te vinden, die goed bewaakt werd door keepster Sam. In de aanval werden er veel slordige fouten gemaakt waardoor ehc veel balverlies had. Zodra er goed druk werd gezet in de aanval kwamen de mooie kansen en werden er goede ballen gescoord. De tweede helft ging EHC nog slordiger spelen en kon Vires dichterbij komen. EHC liet dit natuurlijk niet gebeuren en pakte het spelletje weer goed op. De eindstand was 19-25 en dus weer twee punten mee naar Leidschendam. 

    Zondag 28 mei is onze laatste wedstrijd om 13.55 tegen Zeeburg. Kom ons allemaal aanmoedigen, want in de standen kan er nog van alles gebeuren. 

    terug