• De kop is eraf bij het volgende maand jubilerende EHC. De handbalclub die 1 september 50 jaar bestaat, gaf dit weekend het startschot voor het nieuwe handbalseizoen met een tweedaags toernooi op Sportpark Westvliet.

     


    Zaterdag haalde EHC maar liefst 77 jeugdteams naar de Groene Zoom en zondag kwamen nog eens 35 ploegen uit de A- en B-jeugd en seniorencategorie naar Leidschendam-Voorburg om wedstrijden te spelen. Om dit alles in goede banen te leiden werden ook 45 scheidsrechters opgetrommeld.
    Met dank aan de weergoden konden honderden kinderen, volwassenen én het toegestroomde publiek twee dagen lang genieten van sportieve krachtmetingen op zeer uiteenlopend niveau. Na afloop van alle wedstrijden kon EHC niet alleen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi, maar bleek dat de jubilerende club ook qua prijzen goed had gescoord.
    Bij de jeugd op zaterdag wisten toch nog aardig wat EHC-ploegen tussen het Hellas- en Quintus-talent een beker weg te kapen. En zondag pakte EHC álle eerste prijzen in de drie seniorenpoules bij zowel de dames als heren. Op naar het jubileumweekend dat vrijdagavond 1 september begint!

    Terug