•  

  EHC bestaat op vrijdag 1 september 50 jaar. Dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Hieronder het programma voor het weekend:

   

  Vrijdag 1 september:

  - van 19.00 tot 22.00 uur de receptie. 

  - Vanaf 20.00 uur worden er wedstrijden gespeeld door de heren en dames, de huidige selectie tegen de voorgaande selecties

  - Vanaf 22.00 kunnen de voetjes van de vloer, dan start de feestavond

  - Er kan overnacht worden, ben je jeugdlid, graag doorgeven aan je trainer/coach, ben je senior, zorg dan zelf voor een slaapplaats

   

  Zaterdag 2 september:

  Op zaterdag 2 september zijn er activiteiten georganiseerd voor de allerjongsten tot de alleroudsten van de vereniging. Er is een programma van 10.00-16.00u. Wil je hieraan meedoen en ben je een jeugdlid? Dan graag aanmelden / betalen bij jouw eigen trainer/coach en die zal het doorgeven aan de jubileumcommissie. Ben je een senior en wil je erbij zijn? Dan graag opgeven bij Mirthe (ehc@handbal.nl) 

   

  Zondag 3 september:

  Op zondag 3 september spelen bijna àlle teams een thuiswedstrijd.

  Van 9.00-18.00u kunt u op 2 velden genieten van een volle dag handbal! Naast de velden kunt u en/of uw kind springen op het springkussen, zich laten schminken of een ijsje eten bij hetkraampje van Fanielje. 

  Ter afsluiting van ons feestweekend kunt u mee-eten met deBBQ. Dit kost 10 euro per persoon. Graag uiterlijk 30 augustus aanmelden voor de BBQ op ehc50jaar@hv-ehc.nl .

  Terug