• Dames 1 van EHC handbalde dit weekend tegen Schipluiden. Vooraf werd nog even gewaarschuwd voor het onderschatten van de tegenstander. Vorige week resulteerde dat namelijk in een onnodig gelijkspel.

  Trainer John van der Meer en begeleider Annemieke Drechsler maakten voor de wedstrijd nog even goed duidelijk we tegenstanders niet moesten onderschatten net zoals vorige week. Dit hadden we goed begrepen. In het heerlijke zonnetje begonnen we de wedstrijd erg sterk. Met vooral mooi samenspel stonden we al snel met 3-8 voor. In de verdediging kwam Schipluiden er maar niet langs. De meeste doelpunten scoorden zij voornamelijk uit pingels. Aan het eind van de eerste helft verzwakten we een beetje en misten we veel kansen. Hierdoor werd de ruststand 8-12 in het voordeel van EHC.


  Geen antwoord

  Tijdens de rust werd er gezegd dat we net zo moesten beginnen als de eerste helft. Dit lukte goed. We verdedigden super en het lukte Schipluiden maar niet om te scoren. In de aanval werd er goed druk gezet en snel rondgespeeld waardoor er steeds maar weer iemand van EHC vrij stond en kon schieten. Schipluiden had hier geen antwoord op. De eindstand werd uiteindelijk 16-27 (volgens ons 15-28...) voor EHC.

  We hebben een uitstekende wedstrijd gespeeld door echt als een team te spelen. Dit nemen wij mee naar de volgende wedstrijd.
  Volgende week hebben wij een weekje rust, maar op zondag 24 september gaan we weer voor de overwinning op Oliveo.

  Terug