• 24e Schoolhandbaltoernooi EHC 20 september 2017

    Op woensdag 20 september 2017 vond voor de 24ste maal het EHC-schoolhandbaltoernooi plaats. Een mooie gelegenheid voor kinderen om kennis te maken met de handbalsport.

    Ruim 200 kinderen uit groep 4 tot en met 7 van 8 basisscholen uit Leidschendam-Voorburg verzamelden zich rond 13.00 op het EHC-terrein.

    Het weer was goed en de sfeer was opperbest. Alle ingrediënten dus voor een geslaagd toernooi.

    Tussen de wedstrijden door werden de kinderen getrakteerd op een lekker appeltje en limonade, beschikbaar gesteld door EHC. Na een sportieve en gezellige middag was het rond 17.00 tijd voor de prijsuitreiking. Voor alle eerste en tweede prijzen in elke poule was er een mooie beker.

    Naast deze prijzen konden de kinderen ook strijden om de belangrijkste prijs van het toernooi, de sportiviteitsprijs. Deze (wissel)beker werd dit jaar gewonnen door nieuwkomer De Parachute. Zij zijn uiteraard volgend jaar weer van harte welkom om deze beker te verdedigen, evenals alle andere kinderen.