• Afgelopen weekend hebben de Dames 1 van EHC weer punten binnen gehaald in het altijd gezellige Pijnacker. Ondanks het heerlijke weer hebben de dames een goede pot gespeeld. 

    In de eerste helft werden ze een aantal keer verrast door een snelle tegenaanval van Oliveo, maar dat zorgden er niet voor dat ze aanvallend opgaven. In de rust hadden de dames een kleine voorsprong behouden, het stond namelijk 13-16. 

    De tweede helft begonnen ze, lichtelijk uitgeput en verhit, wat stroefjes. Maar dit hebben ze goed opgepakt. Er werden prachtige aanvallen gespeeld en ze hebben de hele wedstrijd de voorsprong kunnen behouden. Zo werden er een aantal mooie ballen naar de cirkelspeelster gespeeld en gingen de opbouwers er goed langs. Ook werden er ondanks het warme weer een paar breakouts gerend door de speelsters van Dames 1. Sam heeft de hele wedstrijd weer als een beest staan keepen. De wedstrijd eindigde met een eindstand van 21-29 en tevreden toeschouwers. 

    Volgende week spelen we thuis tegen Odis en ook hier gaan we weer volle bal tegen aan. Het is nog te vroeg om het te verwachten, maar we doen het alsnog: worden we dan toch ongeslagen kampioen? Komen jullie allemaal kijken?!

    terug