• Eerste kaboutertraining: vrijdag 6 oktober

  De kaboutertrainingen van EHC gaan weer van start! Vrijdag 6 oktober staat de eerste van dit seizoen op de agenda. Alle kinderen tussen de 3 en 6 jaar zijn dan om 17.30u welkom op het veld (Sportpark Westvliet).

  Omdat Mirte helaas moest stoppen hebben we gezocht naar een nieuwe trainer voor de kabouters. En die hebben we gevonden bij de Dames Senioren van EHC. Vanaf nu gaat Amy van der Hulst de kabouters om de 4 weken training geven.

  De eerste training is zoals gezegd nog buiten op het veld. Dat is op vrijdag 6 oktober. Daarna gaan we met z’n allen de zaal in en zijn de EHC-kabouters welkom op 3 november, 1 december, 5 januari, 2 februari en 2 maart.
  Vervolgens verkassen we in het voorjaar van 2018 weer naar het veld buiten. Daar hebben we nog kaboutertrainingen gepland staan op 30 maart, 18 mei en 8 juni.

  De starttijd is 17.30u en drie kwartier later, om 18.15u, is het afgelopen.
  De trainingen zijn bedoeld voor alle kinderen van 3 tot 6 jaar oud, die het leuk vinden om spelenderwijs kennis te maken met sport, met handbal én wat dat nu eigenlijk betekent...'trainen'.


  Dus ken je mensen met kinderen in deze leeftijdsgroep? Wijs ze dan op de kaboutertrainingen van EHC.

  Meer weten? Mail naar jeugdzaken@hv-ehc.nl !