• Vandaag had Dames 1 van EHC een wedstrijd tegen Odis 1. Volgens de coach John van der Meer, een lastige tegenstander. Dit werkte motiverend voor EHC en al gauw stonden we dan ook voor met 3-0 voor. De dames van Odis stonden een felle 5-1 verdediging, maar toch wist EHC ertussen te prikken en de ballen binnen de palen te gooien. De scheidsrechter J. van Soest was prettig  aanwezig tijdens de gehele wedstrijd en zorgde dat er geen stap teveel werd gezet. EHC bleef met hoog tempo spelen, en ook de verdediging stond strak waardoor Odis het lastig had om ertussen te komen. Ook Sam stond weer top te keepen. EHC stond als een team. 

    Rustand was dan ook 12-5 en een terechte winst voor EHC van 22-15. 

    Volgende week speelt DS1 EHC bij Hercules om 12:00 uur op Boswijk. 

    Kom allemaal kijken om ons ongeslagen eerste helft buiten te zien worden!

    terug