• Team D2 in het nieuw!

  Vanmorgen verzamelden we om 10:00 uur bij Hercules om om 10:35 tegen hun te spelen.

  Eerst moest er natuurlijk koffie worden gedronken door de ouders, die stonden dan ook in de kantine. De kids wachtte toch wel met enige spanning op elkaar en liepen heen en weer, want we moesten tegen de "koploper" (na 3 wedstrijden). Volverbazing liepen ze met z’n allen weer de kantine in met de woorden; "Wat zijn ze groot!!!....", de tegenstanders zagen er idd wat groter uit. En ja hoor daar waren de wijze woorden van de ouders; "maar jullie zijn sneller!!.....;).

  Tijd om om te kleden, en wel met een nieuw shirt, jawel de D2 wordt vanaf vandaag  gesponord en wel door: Administreerderij (coach en vader van Mauro) en Buro 1010 (Vader van Oscar). Een sponsor zowel op de voorkant als op de achterkant van het shirt!

   

  Dus we gingen deze wedstrijd fris en fruitig in met nieuwe shirtjes. De wedstrijd was al meteen heel spannend met doelpunten aan beide kanten, het was een snel spel met veel doelpunten aan beide kanten. We gingen de rust in met 12-9 voor Hercules. Na de peptalk van Martin en Patrick begonnen we weer vol goede moet aan de 2e helft, het kon nog alle kanten uit!! De grootte maakt dus inderdaad niet zo heel veel uit ;). De 2e helft begonnen we zeer voortvarend en kwamen zelfs op een voorsprong, het bleef spannend tot in de laatste minuut. De eindstand was verdiend door beide teams 24-24. Super gespeeld D2 jullie hebben dik verdiend gelijk gespeeld en hebben er hard voor gevochten! Op naar de volgende week.....

   

  En dank aan de sponsoren Administreerderij en Buro 1010 voor de nieuwe shirts.  Het staat de spelers zeer goed.