• HC en B-jeugd gaan internationaal

  In het paasweekend van 2018 gaan er vier jeugd teams het internationale HANSE CUP toernooi in Duitsland spelen .

  Hiervoor proberen zij met diverse acties geld in te inzamelen om de reis te kunnen betalen. 

  De heren C jeugd zullen op zaterdag 3 februari en 3 maart vanaf 10uur  bij de Break-Out voor 7,50 euro uw auto weer laten glimmen en voor 7,50 euro extra maken ze ook de binnenkant van uw auto weer als nieuw.

  In de tussentijd kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of thee

  Tijdens de thuiswedstrijden  van HS1 op 3 februari en 10 maart kunt u heerlijk gebak verkrijgen welke door de DB-jeugd zelf bebakken is . Ook zullen zij deze avonden een loterij verzorgen met leuke prijzen . 

  Heeft u zin in een goed verzorgd diner kom dan naar het gelegenheidsrestaurant op 3-maart . Hier ziullen de heren B een 3 gangen diner verzorgen voor 15,- euro per persoon. Reservereren kan via dinerHamBurg@gmail.com