• Start het handbalseizoen bij het EHC toernooi!

  Beste sportvrienden, 

  Vanaf vandaag start de inschrijving voor ons EHC toernooi! Zoals vele van jullie wel weten is dit HET toernooi om het handbalseizoen mee te beginnen!  Wil je een weekend/dag vol handbalplezier? Wil je dingen uitproberen die je in het seizoen wil gebruiken? Wil je zorgen dat je team weer op elkaar ingespeeld wordt? 

  Ons toernooi is verspreid over 2 dagen. Op zaterdag 25 augustus zullen de C-, D-, E- en F jeugd spelen, op zondag 26 augustus zullen B jeugd, A jeugd en Senioren teams spelen.  Wacht dan niet te lang en vul het inschrijfformulier in!! 

   

  Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen op 25 en 26 augustus!

   

  Klik HIER voor alle informatieomtrent het toernooi.

   

  Met sportieve groeten, 

  Cynthia Hooijmans 

  0631237058

 • Doe mee aan het grote EHC Toernooi

  Klik hier voor alle informatie omtrent het toernooi!

  EHC Handbaltoernooi 2018-2019

  EHC Handbaltoernooi 2018-2019

  Doe mee aan het grote EHC Toernooi

  Klik hier voor alle informatie omtrent het toernooi!