• Zondag 16 september stond er een uitwedstrijd tegen HVOS op het programma. Zij hebben als ondergrond kunstgras wat voor de dames van EHC vreemd aanvoelden. Ze begonnen de wedstrijd daardoor niet sterk. Veel kansen, vooral van de hoeken, werden gemist. Toch kon EHC een kleine voorsprong pakken. De verdediging stond goed en ook de aanval liep beter. Kansen werden nu afgemaakt, wat resulteerde in een ruststand van 8-10 in het voordeel van EHC. 

    De tweede helft begon EHC zwak. De verdediging zat niet goed dicht en de dames hadden veel balverlies waar HVOS gretig gebruikt van maakte. Halverwege de tweede helft keek EHC tegen een achterstand van 16-14 aan. De knop moest om en die ging op. Door het aanvalsspel te veranderen en een aantal snelle tegenaanvallen kon EHC een comfortabele voorsprong van drie punten afdwingen. HVOS deed nog wel iets terug, maar met een stand van 19-21 klonk het eindsignaal. Met vijf punten uit drie wedstrijden staat EHC nu op een gedeelde eerste plaats. 

    Zondag 23 september spelen de dames van EHC weer een thuiswedstrijd, 12.15 uur tegen Indus ‘67. Komt u de dames aanmoedigen?

    terug