• Dames EHC startten de zaalcompetitie met een overwinning!!

    Zaterdag 27 oktober startten de dames van EHC de zaalcompetitie met een thuis wedstrijd tegen Schipluiden. Zowel EHC als Schipluiden begonnen scherp aan de wedstrijd. Waar EHC vooral vanaf de hoeken trefzeker was, wist Schipluiden vanaf verschillende posities de bal in het doel te prikken. Na zeven minuten stond er een stand van 5-5 op het scorebord. De vijftien minuten die daarop volgde gaven eenzelfde scoreverloop als de eerste vijf minuten. Pas in de laatste 10 minuten kon EHC door goed samenspel een gaatje van vier doelpunten slaan. Ruststand 15-11 in het voordeel van EHC.

    Hoe sterk EHC de eerste helft begon, zo zwak begonnen ze de tweede helft. In de aanval ging van alles mis en de verdediging stond ook niet zoals het was. Pas na twaalf minuten maakten de dames van EHC het eerste doelpunt. Schipluiden was daarin tegen wel op schot, waardoor EHC tegen een achterstand van een doelpunt aankeek. De ommekeer kwam toen Schipluiden een penalty miste, het publiek ging achter de dames van EHC staan en door de laatste tien minuten samen te knokken werd een gaatje van twee doelpunten geslagen. De wedstrijd werd beheerst uitgespeeld, eindstand 22-19 in het voordeel van EHC. 

    De eerste punten van het zaalseizoen zijn binnen. Volgende week spelen de dames een uitwedstrijd tegen Snelwiek, 13.00 uur.