• Esther en Daniëlle zijn begin oktober gestart met de Jongere Scheidsrechters Opleiding (JSO) en gaven gelijk hun visistekaartje af want zij moesten een spelregeltoets maken en hadden een goede score TOP !!!! Zondag j.l. stond de eerste officiële bondswedstrijd op het programma in de landelijke Dames C-jeugd Divisie VELO - SEW . Na een goede voorbereiding en kennismaking met beide teams kon de wedstrijd beginnen. Het eerste doelpunt werd gescoord en tijdens het noteren op het scorebord van dit doelpunt viel de klok uit. Daniëlle liep resoluut naar de wedstrijdtafel en nam het juiste besluit dat zij en Esther op hun klokjes veder de tijd zouden bijhouden. TOP opgelost !!! Wat de wedstrijd betreft floten de dames een prima wedstrijd bleven rustig namen goede beslissingen 7 meters straffen enz.. De dames hadden een goed gevoel over hun prestatie en dat was volkomen terecht. Op naar de volgende wedstrijd en VEEL SUCCES namens een trotse begeleider.

    Terug