• Aanleg Ballonhal van start!

    Afgelopen zaterdag was het zover! Na een periode van twee jaar plannen, sleuren en doorzetten zijn we begonnen met de voorbereidingen voor de aanleg van de ballonhal! Met ongeveer twintig enthausiaste vrijwilligers hebben we een grote stap gemaakt in de benodigde terreinaanpassingen. Om negen uur werden we verwelkomd door onze zeer gewaardeerde voorzitter met een bakje koffie.

    Daarna hebben we de bankjes, prullenbakken, parasolvoeten en de tegelverharding van het linkerveld weggehaald. Daarnaast zijn de dug-outs, ballenvangers en hekken met de reclameborden weggehaald. Tussendoor trakteerde EHC op bosse bollen en een heerlijke lunch! Senna en Sanne hebben nog even de dug-outs schoon gemaakt! Het weer en de sfeer was bijzonder goed. We hebben gelachen en gesjouwed.

    Beste Henk, Gerard, Jos, Toon, Bart H, René, Bart V, Remon, Patrick, Rob, Mark, Jeroen, Barry, Dennis, Remko, Wouter, Ralf, Laura, Carmen, Michelle, Ingrid, Senna en Sanne bedankt voor het harde werken!

    Mocht je na het lezen van dit stukje ook je steentje willen bijdragen meld je dan aan door een mailtje te sturen naar: ballonhal@hv-ehc.nl

    De ballonhalcommissie!