• BISTRO EHC introduceert het EHC Diner!

  Op Vrijdag 30 november 2018 zullen de knappe mannen van de herenselectie een diner voor jullie verzorgen. Wees en snel bij want VOL=VOL. 

  Deze avond staat garant voor culinaire hoogstandjes waar wereldberoemde chef-koks als Jamie Oliver en Gordon Ramsey jaloers op zijn. Galante obers en knappe barmannen zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellige, smaakvolle avond zijn aanwezig.

  Alle gangen zijn voor u nauwkeurig geselecteerd en van tevoren getest. U heeft echter wel keuze in het voorgerecht en hoofdgerecht. Hierbij kunt u kiezen uit een Vlees, Vis en Vegetarisch gerecht.
  In de nabeschouwing kunt u genieten van een heerlijke Dame blanche evenals een heerlijk kopje koffie of thee welke uiteraard zorgvuldig en liefdevol wordt bereidt.

  U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier in de volgende link https://goo.gl/forms/bWPvQc7k4pMwisDW2. Hier kunt u ook uw voorkeuren voor het eten aangeven. De kosten voor het eten zijn 25 euro per persoon. In het inschrijfformulier kunt u het benodigde rekeningnummer vinden. 

  U bent van harte welkom vanaf 18.30uur. Vanaf 19:00 zal het stokbrood op tafel staan. De herenselectie hoopt u deze avond te mogen ontvangen om er samen met ons een geweldige avond van te maken! 

  Hopelijk tot snel en alvast eet smakelijk!!