• Zondag 4 november stond er een uitwedstrijd tegen Snelwiek 2 op het programma. Helaas is Sophie vorige week geblesseerd geraakt aan haar knie en moet zij voorlopig vanaf de zijlijn toekijken. Zowel EHC als Snelwiek begonnen gespannen aan de wedstrijd, kansen werden niet afgemaakt. Pas nadat Tessa vanaf de cirkel het eerste doelpunt maakte kwam EHC wat los. Leonie lopte twee ballen over de keeper heen, zowel Kelly als Tessa waren op de cirkel aanspeelbaar en Sam keepte als beest. Hierdoor kon EHC uitlopen naar een stand van 3-8. In de verdediging was EHC soms net te laat, Snelwiek benutte de pingels en kon iets inlopen. Laura was lekker op dreef en met een schijnpass wist zij de verdediging te passeren. Door als een team de laatste minuten van de eerste helft uit te spelen ging EHC de rust in met een 6-11 voorsprong. 

    In de rust werd nogmaals benadrukt dat EHC haar eigen spelletje moest blijven spelen en moest letten op de kansen in de snelle tegenaanval. 

    De tweede helft begon EHC scherp en met een afstandsschot vergrootte Celine de voorsprong van EHC. Na ongeveer 10 minuten spelen kreeg EHC een dipje. Snelwiek kwam dichterbij en leek de wedstrijd naar hun hand te draaien. Toen EHC een twee minuten tijdstraf moest incasseren, viel het kantelpunt. EHC liet zich niet gek maken en via een snelle break-out trok zij de wedstrijd weer naar zich toe. Amy en Yoshi speelden een uitstekende wedstrijd en Yentl stond als een dijk te verdedigen. Jennifer kon vanuit de hoek een aantal keer vrij schieten, maar werd telkens op het laatste moment onderuit getrokken. Bij de derde keer was het raak en kreeg EHC eindelijk de pingel mee, die Kelly wist te benutte. Via twee breaks van Leonie, perfect aangespeeld door Tessa en Kelly, en een laatste schot van Laura werd de eindstand gezet op 13-25. 

    Zaterdag 10 november spelen de dames een thuiswedstrijd tegen Westlandia. Ook zij hebben hun eerste twee zaalwedstrijden gewonnen. Komt u de dames aanmoedigen? Aanvang 19.00 uur. Na de dames spelen de heren om 20.30 uur.

     

    terug