• Zondag 18 november speelden de dames van EHC een uitwedstrijd tegen Oliveo. Gezien de wedstrijden van afgelopen jaar een lastige tegenstander. Vanaf het eerste fluitsignaal zat EHC niet lekker in de wedstrijd. Kansen werden niet afgemaakt en er werd veel balverlies geleden. In de verdediging werd hard gewerkt, want resulteerde in lange aanvallen van Oliveo. Ze kwamen er niet doorheen. Doordat EHC veel balverlies had kon Oliveo door een aantal snelle tegenaanvallen binnen tien minuten uitlopen naar een 4-1 voorsprong. Dit schudden de dames wakker en met een aantal afstandsschoten en doelpunten vanuit de hoek kwam EHC weer aan de goede kant van de scoren. Dit zetten zij door en met een voorsprong van twee doelpunten ging EHC de rust in, 10-12. 

    De tweede helft begon EHC beter, maar niet goed genoeg en algauw stond het weer gelijk. De scheidsrechter had de wedstrijd goed onder controle en nam een aantal juiste beslissingen. Door de bal het werk te laten doen en keihard te werken in de verdediging liep EHC steeds verder weg bij Oliveo. Vanaf alles posities was EHC trefzeker. EHC ging steeds beter spelen en tot het einde is er geknokt. Met een eindstand van 16-21 klonk het eindsignaal. Deze overwinning was een echte teamprestatie en biedt vertrouwen naar volgende week.

    De dames spelen zaterdag 24 november om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen DIOS. Zij kunnen uw aanmoediging goed gebruiken. Tot zaterdag.

    terug