• Afgelopen zaterdag speelden de dames van EHC een thuiswedstrijd tegen DIOS. In vergelijking met vorige week nam EHC direct de leiding. Door het balletje op hoog tempo rond te laten gaan kwamen zowel de hoeken als de opbouwers vrij. In de verdediging werd keihard gewerkt, zodat DIOS geen ruimte kreeg om te schieten. Na tien minuten had EHC een voorsprong van vier doelpunten, 6-2. Een korte periode was EHC wat minder oplettend in de verdediging en kon DIOS terugkomen tot 6-6. EHC herpakte zich en zette het spel van de eerste tien minuten voort. Vier pingels werden benut en met een voorsprong van drie punten gingen de dames rusten, 12-9. 

    De tweede helft begon EHC fel en gedreven. Met een aantal breaks op rij en individuele acties grootte EHC de voorsprong. Ook in de tweede helft stond de verdediging als één muur. Door het tempo hoog te houden en als een team te spelen liep EHC uit naar stand van 28-21. Met een vliegertje van Laura zette EHC de eindstand op 29-21. 

    Vrijdag 30 november spelen de dames een oefenwedstrijd om 20.30 uur in de Fluit tegen Saturnus Leiden. Zondag 2 december staat de wedstrijd tegen Quintus op het programma. Net als EHC is Quintus nog ongeslagen. Een wedstrijd die gewonnen moet worden! Komen jullie de dames aanmoedigen? De wedstrijd start op 14.55 uur in Kwintsheul.

    terug