• EHC Heren 1 kookt voor eigen ballonhal

   

  EHC zet in januari 2019 een eigen ballonhal neer voor wedstrijden en trainingen op thuislokatie De Groene Zoom in Leidschendam-Voorburg. Een grote sprong voorwaarts voor deze gezellige en succesvolle handbalvereniging.

   

  Maar zo’n hal komt er niet voor niks. Daarom is de club al twee jaar lang bezig om de financiering van het project rond te krijgen. Daarbij is de hele club betrokken, zo ook de selectie van Heren 1.

  Op vrijdag 30 november werd door de herenselectie - die momenteel speelt in de landelijke eerste divisie - een perfecte maaltijd voorgeschoteld aan mensen die EHC een warm hart toedragen. De EHC kantine was ingericht als een professioneel restaurant en meer dan 40 belangstellenden genoten deze avond van een diner.

  De keukenbrigade, bestaande uit selectiespelers, werd geleid door ex kok Jury van Vliet die een heerlijk driegangendiner had samengesteld. De bediening aan de tafels werd gedaan door de spelers zelf die allemaal in keurig wit gekleed waren. Uit alles bleek dat de herenselectie niet alleen in het veld een team is, maar ook als er een ingewikkeld diner moet worden gemaakt en uitgeserveerd.

  Het werd een gezellige avond, zeker toen Sinterklaas nog even langs kwam met twee Zwarte Pieten om de feestvreugde te verhogen. De roep klonk dan ook al snel om dit een jaarlijkse traditie te maken.

  De winst (bijna €1000,-) van deze succesvolle avond werd overgemaakt aan de vereniging voor de financiering van de ballonhal.