• Afgelopen zondag stond de topper in de tweede klasse op het programma. Zowel Quintus als EHC hadden negen punten uit vijf wedstrijden. Na een snelle middenuit was het eerste doelpunt voor EHC. Tot een stand van 2-4 had EHC de overhand in de wedstrijd. Daarna kreeg Quintus meer grip op de wedstrijd en langzaam liepen zij uit naar een 10-5 voorsprong. Het lukte EHC niet om hun eigen spelletje te spelen, ruststand 13-7 in het voordeel van Quintus. 

    De tweede helft begon EHC scherper en feller. De verdediging stond goed en de aanvallen liepen beter. Vooral vanaf de linkerhoek kon regelmatig gescoord worden. Met nog tien minuten te spelen kwam EHC terug tot 19-18. Helaas waren de meiden daarna op en kon Quintus de wedstrijd uitspelen. Bij een stand van 27-22 klonk het eindsignaal. Zondag 9 december spelen de dames weer een uitwedstrijd. Dit keer is Hercules de tegenstander, aanvang 14.40 uur.

    terug