• 9 december speelde de dames van EHC hun laatste uitwedstrijd van het jaar. Tegenstander was dit keer Hercules. Na een heerlijke lunch bij Sam begonnen de dames van EHC vol goede moed aan de wedstrijd. Yoshi opende met een afstandsschot de score. Vooraf waren de dames gewaarschuwd voor het trage spel van Hercules, gevolgd door scherpe afstandsschoten. Toch liet EHC zich regelmatig verrassen, miste de hoeken veel kansen en voordat EHC het doordat keken ze tegen een achterstand aan van vijf doelpunten, 10-5. Tessa stond fel in de vere uitstap en wist de bal een aantal keer te onderscheppen. Kelly kwam een aantal keer vrij op de cirkel en door vooral gebruik te maken van de snelle tegenaanval liep EHC wat in en met een achterstand van 12-10 gingen de dames rusten. 

    De tweede helft begon EHC een stuk scheper. Via twee breaks van Yentl en een hoekdoelpunt van Jennifer was de achterstand omgebogen naar een voorsprong. EHC kreeg vleugels en zelf in ondertal kon er twee keer gescoord worden. Laura deed waarop er vrijdag was getraind en speelde Tessa vrij, 13-16. Hercules gaf zich niet gewonnen en kwam sterk terug. Door slordig aanvalspel van EHC kon Hercules zelfs vijf minuten voor tijd een voorsprong pakken van een punt, 20-19.  EHC bleef rustig en door lang aanvallen te spelen kon Celine met een afstandsschot de gelijkmaker binnengooien. Sam hield een belangrijke penalty en via een lange bal vanaf de hoeken pakte Amy de voorsprong. Leonie zette met een break de eindstand op 20-23. 

    Volgende week 15 december spelen de dames de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Om 19.00 uur start de wedstrijd tegen Odis.

     

    terug