• Dames EHC winnen laatste wedstrijd van het jaar

  Zondag 15 december speelden de dames van EHC de laatste wedstrijd van het jaar, tegenstander ODIS. EHC begon sterk en via 2-0 voorsprong liepen ze uit naar een voorsprong van 8-3. Alles lukte bij EHC en kansen werden afgemaakt. Met een voorsprong van zeven doelpunten gingen de dames rusten. 

  Het leek wel of er een ander EHC speelde de tweede helft. Er ging van alles mis en EHC zag de voorsprong slinken. ODIS voelde dit aan en speelde met steeds meer vertrouwen. De laatste minuten zette EHC de schouders eronder en bij een stand van 23-20 klonk het eindsignaal. Aankomende twee weken vieren de dames kerst en nieuwjaar. De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is op 5 januari om 19.00 uur in de Fluit. Fijne Feestdagen. 

  Dames twee scoort erop los!

  Zondag 15 december speelde dames 2 tegen de Meeuwen, een tegenstander die te pakken moest zijn. Regina had deze keer de taak zo veel mogelijk ballen uit het doel te halen, een taak die zij uitstekend uitvoerde. De eerste twintig minuten ging het gelijk op. Er werd om en om gescoord en een gaatje van twee doelpunten werd weer ingelopen. EHC kwam steeds beter in de wedstrijd en in de laatste tien minuten werd er een gat van vier doelpunten geslagen. Ruststand: 14-10 in het voordeel van EHC. 

  De tweede helft had eenzelfde soort spelverloop als de eerste helft. Het ging gelijk op, waardoor EHC de voorsprong van vier doelpunten wist te behouden. Er werd goed samengespeeld, fel verdedigd en kansen werden afgemaakt. De meeuwen waren hun vleugels kwijtgeraakt en konden de achterstand niet meer goedmaken. De overwinning kwam niet meer in gevaar, eindstand 29-25.  

  terug