• EHC Heren 1 wint gemakkelijk van Berdos

   

  In een wat eenzijdige wedstrijd wist EHC Heren 1 eenvoudig te winnen van Berdos uit het Noord Hollandse Bergen. Na 60 minuten handbal stond er een 40-29 eindstand op het bord. Dit was een van de laatste wedstrijden in de Fluit, vanaf zaterdag 26 januari is de eigen ballonhal aan de Groene Zoom de thuishaven.

  In de eerste helft was er nog wel evenwicht in de wedstrijd. Er werden door beide teams veel punten gescoord. Maar het tempo lag erg laag waardoor het een wat saaie handbalpot werd. Maar er waren, zoals in iedere handbalwedstrijd, nog wel een paar leuke hoogtepunten. Zo scoorde Wessel de Rijk met een vliegertje en ook jeugdspeler Jobbe Heidt scoorde uit een prachtige pass van Pim Hessing. Bij rust was het 21-19.

  De tweede helft was éénrichtingsverkeer. EHC was duidelijk de bovenliggende partij en het uitgebluste Berdos kon nog maar weinig tegenstand bieden. Xaveer Obbens zorgde voor een hoogtepunt met een prachtige actie vanaf de cirkel en ook de acties van Hedi Boumnijel, die nogal wat pogingen nodig had om te scoren maar toch tot 4 treffers kwam, zorgden voor wat opwinding op de tribunes. Aan het eind stond er 40-29 op het bord en waren de punten binnen voor EHC dat nu stevig in de middenmoot staat.

  De statistieken:

  EHC - Berdos : 40-29

  Doelpunten EHC:  Pim Hessing 6, Yuri Verschut 6, Lennart Eussen 6, Wessel de Rijk 5, Hedi Boumnijel 4, Xaveer Obbens 4, Lennart Oorburg 3, Remco Hooijmans 2, Djimmy Nolet 2, Tim Lammers1, Jobbe Heidt 1