• Zaterdag 19 januari speelden de dames van EHC voor het de laatste keer in de Fluit. Tegenstander was Snelwiek. Zoals wel vaker dit seizoen moest EHC even wakker worden en kon Snelwiek een kleine voorsprong pakken. EHC ging te veel mee in het trage tempo van Snelwiek en kwam daardoor niet in het eigen spelletje. Leonie opende met een break de score voor EHC en Yoshi volgde met een afstandsschot. EHC ging steeds beter spelen en in de verdediging werd goed schoven. Tessa stond weer uitstekend vooruit de verdedigen en onderschepte regelmatig de bal. In de aanval liet EHC de bal het werk doen waardoor Jennifer vanaf de hoek vrij werd gespeeld en scoorde. Laura had goed overzicht en kon of de vrije vrouw aan spelen of zelf doorgaan. Toch kon EHC geen grote voorsprong pakken en gingen de dames rusten bij een stand van 14-11.   

    De tweede helft speelde EHC veel vrijer. Yentl was vanaf de rechterhoek een aantal keer trefzeker en Amy maakte op de linkeropbouw een sterke indruk door keer op te keer te passeren. Sam keepte weer een uitstekende wedstrijd en kon vaak de lange bal spelen waarna de break-out werd afgemaakt. EHC speelde op tempo en vanaf het midden kon Leonie de gaatjes vinden om zelf door te gaan of Ilvy op de cirkel te spelen, die haar debuut in het eerste maakte. Met nog tien minuten te spelen had EHC een sprong van 10 doelpunten. Met nog een aantal snelle aanvallen liep EHC verder uit bij Snelwiek. Manja zette, met een afstandsschot, de eindstand op 34-22. 

    Dit was van voor de dames van EHC de laatste wedstrijd in de Fluit. De vele vrijwilligers van EHC zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de EHC European Sports Dome. 2 februari is de opening. De dames spelen dan om 19.00 uur tegen Oliveo. 

    Zondag 27 februari spelen de dames uit tegen Westlandia, aanvang 11.10 uur.

    terug