• Zonder de van de sneeuw genietende Tessa en de geblesseerde Kelly, Sophie en Celine begon EHC met twee A-junioren, Tessa en Ilvy, aan de wedstrijd tegen Westlandia. De aanvallen liepen niet heel soepel. Toch kon EHC via fast breaks een voorsprong van 0-3 pakken. In de verdediging werd hard gewerkt want resulteerde dat Westlandia na 20 minuten pas 4 doelpunten had gescoord. EHC speelde langere aanvallen en vooral vanaf de tweede lijn kon gescoord worden. Ruststand 6-10 in het voordeel van EHC. 

    De tweede helft begon EHC rommelig. In de aanval werd balverlies geleden en in de verdediging werd niet goed geschoven. Westlandia kon hierdoor wat dichterbij komen. Pas na acht minuten scoorde EHC in de tweede helft. Daarna kwam de doelpuntenmachine op gang. Vanaf alle posities werd er gescoord. De dames zetten door tot de laatste minuut en bij een stand van 23-17 klonk het eindsignaal. 

    Zaterdag 2 februari spelen de dames voor de eerste keer in de EHC European Sports Dome. De wedstrijd start om 19.00 uur, tegenstander Oliveo. Dit is tevens de feestelijke opening van de hal.

     

    terug