• Zaterdag 2 februari opening EHC-Eurpean Sports Dome!

  De afgelopen periode hebben we hard gewerkt om de ballonhal te kunnen plaatsen. We zijn in november met veel vrijwilligers begonnen met het verwijderen van de verharding en hekken op het terrein. Vervolgens hebben we de gas- en elektra-aansluiting, de extra verharding en fundering gerealiseerd. Vorige week was het dan zover. De hal is nu verrezen. Het resultaat overtreft al onze verwachtingen!

   

  OFFICIËLE OPENING

  We willen deze prachtige mijlpaal natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben wij voor zaterdag 2 februari de officiële opening op de agenda staan. Iedereen die EHC een warm hart toe draagt, is van harte welkom!

  We nodigen u graag uit voor zaterdag 2 februari.

  Het programma is als volgt:
  17:00 Aanvang opening met een hapje en een drankje

  18:00 Officiële opening ballonhal
  19:00 Wedstrijd DS1 - Oliveo DS2
  20:30 Wedstrijd HS1 - E&O HS2

  We sluiten de avond af met een gezellig feest!

  Met vriendelijke groet,

  Ballonhalcommissie & bestuur van EHC