• Nadat woensdag nipt van HVV’70 voor de beker werd gewonnen stond zondag de wedstrijd tegen DIOS op het programma. Coaches John en Annemiek pepten de meiden voor de wedstrijd lekker op en vol goede moed startten de dames EHC aan de wedstrijd. EHC speelde vanaf het eerste fluitsignaal fel en gedreven. Via 1-2 kon EHC uitlopen naar een ruime voorsprong van 2-7. Laura O. maakte gebruikt van de gaten, die Tessa voor haar trok en Jennifer was scherp vanaf de Hoek. Geregeld trok Dios aan de noodrem, waarna Sophie fijnloos de penaltys raak schot. Leonie kon vanaf de linkeropbouw, na goed samenspel, een aantal keer vrij doorlopen. In de zoemer schoot Manja nog een break raak en met stand van 6-12 gingen de dames rusten. 

    In de rust werd duidelijk gemaakt dat de dames vooral haar eigen spelletje moesten blijven spelen en aan het doelsaldo moesten werken. Zo gezegd zo gedaan, toch? 

    De tweede helft speelde DIOS met een uitstappende verdediging waar Amy gretig gebruik van maakte. Tessa was alert en kon een aantal keer de terugkomende bal oppakken en de aanval alsnog met een doelpunt afsluiten. EHC liep steeds verder uit bij DIOS, mede door sterk keeperswerk van Sam. Yentl stond lekker te verdedigingen en Laura H. en Yoshi waren aanvallend op dreef. EHC speelde leuke aanvallen en speelde collectief sterk. Na zestig minuten stond er een ruime overwinning voor EHC op het scorebord, 12-29. 

    Zaterdag 16 februari staat de belangrijkste wedstrijd van de competitie op het programma. EHC speelt dan om 19.00 uur een thuiswedstrijd tegen Quintus, de nummer 1. EHC staat twee punten achter op Quintus en om uitzicht op kampioenschap te houden moet er gewonnen worden. De dames hopen dat de tribune net zo vol zitten als tijdens de opening van de ballonhal. Tot zaterda

    terug