• Dit weekend speelden de dames van EHC twee wedstrijden. Op vrijdagavond voor de beker tegen Atomium en op zaterdagavond hervatte EHC de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hercules. 

    De bekerwedstrijd werd kansloos verloren. Atomium was in alle opzichten een maatje te groot voor EHC. EHC kreeg geen grip op de wedstrijd en langzaam liep Atomium uit naar een voorsprong van ruim 10 punten. EHC kon de schade niet verder beperken en bij een stand van 33-20 werd er afgefloten.

    Zaterdagavond was Hercules de tegenstander. Samantha en Yentl waren helaas geblesseerd, gelukkig konden Jane en A-jeugd speelster Marit, die haar debuut in dames 1 maakte, invallen. EHC begon gedreven aan de wedstrijd en leek is geen opzichte het team van die avond ervoor. Al gauw kon EHC een gaatje van drie doelpunten staan. Er werd collectief verdedigend en aanvallend speelde EHC lange aanvallen met leuke combinaties. Ruststand 16-11.

    De tweede helft zette EHC het goede spel van de eerste helft door. Door een aantal breaks en uitgespeelde aanvallen kon EHC uitlopen naar een voorsprong van 10 doelpunten. Daarna was de koek op, de wedstrijd van vrijdag voelden de meiden toch te veel in hun benen. Gelukkig was de voorsprong dermate groot dat de overwinning niet meer in gevaar kwam, eindstand 26-24 in het voordeel voor EHC. 

    Zondag 17 maart spelen de dames uit bij Odis om 13.25 uur.

    terug