• EHC Toppers: Esther en Daniëlle fluiten NK finale

    Afgelopen zaterdag was het NK handbal in Aalsmeer voor de DC-jeugd en was de top van Nederland aanwezig op dit NK. Na een technische bespreking om 08:30 uur begonnen de wedstrijden om 09:30 uur. Esther en Daniëlle begonnen met Quintus tegen Kwiek Raalte hetgeen gelijk een spannende wedstrijd werd. Tijdens deze wedstrijd werden zij gerapporteerd door een rapporteur van het NHV waarvan zij na afloop een schitterend rapport kregen. De tweede wedstrijd was Aalsmeer tegen MHV’81 en ook deze wedstrijd werd weer net zo spannend en ook hier kregen de dames een heel mooi rapport. In de middag zouden de wedstrijden verdeeld worden welk koppel welke wedstrijd mocht fluiten. Terwijl ondergetekende naar een wedstrijd stond te kijken kwamen zij met een brede glimlach op het gezicht vertellen dat zij de finale mochten fluiten. Om half vijf was het zo ver en in een bom volle sporthal ging de finale tussen Aalsmeer en SEW. Esther en Danielle hadden zich goed voorbereid en floten een prima finale die zelfs beslist moest worden door 7m-worpen. Na afloop kregen zij dan ook van iedereen complimenten en kregen zij ook voor deze wedstrijd een heel goede beoordeling. De wedstrijd was live op TV via het internet dus het thuisfront kon live meekijken. Als begeleider heb ik een topdag gehad en ben super trots op deze twee want na een heel seizoen fluiten in de diverse jeugddivisies en het volgen van de JSO cursus ( één hele zaterdag per maand ) was dit wat zij dik verdiende deze finale. Ga zo door !!!!!!

    Rob

    Ook dank aan jou, Rob Nulle (onze scheidsrechtercoördinator), voor al je inspanning. Waar zal het eindigen....