• Gratis inloopspreekuur fysiotherapie per 1 oktober

  B&B Healthcare is sinds vorig seizoen verbonden als fysiotherapiepraktijk aan sportvereniging EHC Handbal. Tijdens de dinsdagavondtraining en tijdens de thuiswedstrijd van de herenselectie zijn wij elke week aanwezig om het team medisch te ondersteunen. Binnen B&B Healthcare vinden wij het belangrijk dat er niet alleen zorg geregeld is voor de herenselectie, maar dat de volledige vereniging gebruik kan maken van onze diensten.

  Om deze reden willen wij vanaf dinsdag 1 oktober starten met een gratis inloopspreekuur van 18.30 – 19.30 uur. U kunt hier vrijblijvend langskomen voor een gratis screening en onderzoek van uw blessure. Wij zullen aanwezig zijn in de kantine of in het EHBO-kamertje bij de kleedkamers. Kom gerust langs met uw vragen en sportblessures.

  U kunt buiten het inloopspreekuur ook makkelijk bij ons terecht door contact op te nemen via onderstaande gegevens. Wij wensen u allen een sportief seizoen tegemoet en zijn u graag van dienst wanneer dit nodig is.

  Met sportieve groet,
  Nando Ramadhin & Sander Brok

  085-3011505

  secretariaat@benbhealthcare.nl
  www.benbhealthcare.nl