• Dames 1 EHC overlopen Hercules

    Zaterdag 16 november speelden de dames van EHC een thuiswedstrijd tegen Hercules. EHC heeft altijd moeite met het trage spel van Hercules. Vooraf werd afgesproken om vanaf het eerste fluitsignaal vol voor de winst te gaan. De eerste bal werd knap raak geschoten door Kanje van de week Lara. EHC begon sterk aan de wedstrijd. Via goed samenspel en twee breaks stonden zij gauw met 4-1 voor. Het tempo in de aanval zat er goed in, Sam stond lekker te keepen en in de verdediging werd hard gewerkt. EHC liep langzaam uit, ruststand 15-7.

    In de rust kregen de meiden te horen dat ze vooral zo door moest gaan, maar dat er wel wat meer pit in mag. Er moesten nog dertig minuten gespeeld worden en niet denken dat de winst al binnen was.

    De tweede helft begonnen de dames van EHC weer sterk. Aanvallende werden er leuke combinaties gespeeld en er stond een echt team. De verdediging stond als een huis en daarachter stond Marlotte een sterke tweede helft te keepen. De dames van EHC gingen steeds vrijer spelen wat resulteerde in lange aanvallen en mooie doelpunten. De laatste vijf minuten liep het wat rommeliger bij EHC. Kansen werden niet afgerond en er werd veel balverlies geleden. Hierdoor is de eindstand iets lager dan gehoopt. Echter met een winst van 28-11 mogen de dames tevreden zijn.
    Zondag 24 november spelen de dames om 14.00 uur een uitwedstrijd tegen Foreholte. Hier gaan de dames de ongeslagen positie verdedigen.