• EHC DS2 winnen van koploper

    Vandaag stond de derde competitiewedstrijd op het schema voor EHC DS2. Ze moesten spelen tegen de voorlopig nummer 1 van de competitie, Helius DS1. De wedstrijd starten met het openingsgoal van nieuwkomer Lina, daarna viel het spel een beetje stil. EHC miste veel kansen en door het goede keeperswerk van Eva kreeg Helius nauwelijks een bal het goal in. Na een paar snelle break outs ging EHC met een voorsprong van 9-4 de rust.

    Inval coach Rien gaf de meiden nog wat aanwijzingen in de rust zodat de meiden de tweede helft door konden pakken.

    In de tweede helft nam EHC dan ook gelijk de leiding. De dames hadden meer snelheid en ook de cirkel Ilvy kon nog een aantal keer gevonden worden. Verdedigend zat EHC er soms wel naast, met een penalty als resultaat. Maar gelukkig stond daar keepster Eva die de bal mooi tegenhield! Na de laatste aanval eindigde EHC uiteindelijk met een overwinning van 18-7 en waren de punten weer binnen. Op naar de volgende punten, volgende week zondag speelt EHC DS2 thuis tegen Schipluiden DS2 om 16:00.