• Dames 1 winnen met minder spel

    Ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden.
    Zondag 24 november was Foreholte de tegenstander van EHC dames 1. EHC begon sterk aan de wedstrijd. Toch noteerde Foreholte, via een penalty, het eerste doelpunt. Via drie breaks en een uitgespeelde aanval zette EHC haar stempel op de wedstrijd , 1-4. Door een paar keer te laat te zijn in de verdediging kreeg Foreholte penalty na penalty. Vier van de vijf zette zij, in de eerste helft, om in een doelpunt. EHC was hierdoor een beetje de kluts kwijt en speelde niet haar gebruikelijke spelletje. Eind van de eerste helft rechte EHC haar rug en konden ze toch uitlopen naar een 6-11 ruststand.

    De tweede helft speelde EHC niet haar beste spel. Er werden veel kansen gemist, zowel vanaf de cirkel als in de break. De verdediging stond daarentegen wel sterk. De laatste drie penalty’s werd door EHC raak geschoten, nadat de eerste vier werden gemist. Mede hierdoor sloot EHC de wedstrijd winnend af met 12-21.

    Hoewel EHC geen goede wedstrijd speelde worden de punten wel mee naar huis genomen. Een opsteker dat ook slechte wedstrijden gewonnen kunnen worden. Aankomende zaterdag speelt EHC de topper tegen het ook nog ongeslagen Lotus. Aanvangstijd 19.00 uur in de Ballonhal. De meiden kunnen uw steun goed gebruiken en zien u graag zaterdag achter hun staan.