• Dames 2 winnen van Schipluiden

    Vandaag stond Schipluiden DS2 op het programma, EHC wist niet goed wat ze van dit team moesten verwachten door de verschillende resultaten van Schipluiden. Dus het plan was vooral om hun eigen spelletje te gaan spelen. Het openingsschot kwam dit keer van nieuwkomer Willeke, een mooie bal vanuit de hoek. Helaas liet EHC zich daarna weer meeslepen met het tempo van Schipluiden. Maar door de passieve verdediging van Schipluiden kon EHC door mooie afstandsschoten toch uitlopen naar een voorsprong van 13-4 in de eerste helft.

    De boodschap van invalcoach Leonie was dan ook in de rust: ‘Tempo en wissels in de aanval’. De meiden hadden dit goed begrepen en het tempo lag dan ook veel hoger in de tweede helft. Door de goede druk vanuit de hoek kon Laura vanuit het midden vaak er mooi langs met een schijnbeweging en ook Marit (A-jeugd) werd gevonden op de cirkel. De verdediging liep de tweede helft wat stroever bij EHC, waardoor Schipluiden toch nog de kans kreeg om een aantal doelpunten te maken. Maar door de snellere break-outs en de vele penalty’s die de EHC meiden mee kregen in de tweede helft, kon EHC uiteindelijk uitlopen naar een overwinning van 25-12. De meiden raken steeds meer op elkaar ingespeeld en staan nu derde in de competitie, op naar die eerste plek!! Volgend week zondag speelt EHC DS2 om 15:20 thuis tegen Oliveo DS3.

    PS Vind jij dit ook als een leuk team klinken en heb je nog een paar uurtjes vrij op de zondag? Wij zoeken nog een enthousiaste coach voor DS2. Laat gerust een berichtje achter als je ge├»nteresseerd bent ­čśŐ