• Handbal Battle bij HV-EHC

    Hou jij van uitdagingen? kun je tegen een stootje? vind je teamsporten leuk? hou je van trucjes met een bal?  en vind je het niet erg om flink te zweten? dan is handbal de ideale sport voor jou! handbal is namelijk de meest intensieve teamsport die er bestaat! je gebruikt je hele lichaam en iedereen gaat aanvallen en verdedigen. even uitrusten kan alleen op de wisselbank. De wedstrijd eindigt nooit een saaie 0-0, want bij handbal kan iedereen scoren!

    Op 7 maart organiseert de NHV in samenwerking met HV-EHC een handbal battle in de European Sports Dome van EHC! Dit is een gratis uitdagende handbal clinic voor jongens tussen de 11 t/m 14 jaar! Iedereen die interesse heeft in deze dynamische sport mag meedoen, neem gezellig een vriendje mee. Je kan nog mooie prijzen winnen ook!

    De battle duurt 2 uur en jullie zijn op 7 maart welkom vanaf 13:15!

    Schrijf je nu in op: https://handbalhelden.nl/events/den-haag-3/

    P.S: voor ouders staat er een vers kopje koffie klaar.