• Dames EHC bekeren verder

    Donderdag 6 februari hadden de dames van EHC een bekerwedstrijd. De loting had uitgewezen dat ODIS de tegenstander zal zijn. Een oude bekende van de dames. Door ziekte kon niet iedereen meespelen, maar daarentegen maakte twee andere speelsters hun comeback na lang blessureleed.

    De dames van EHC begonnen enthousiast aan de wedstrijd en al gauw bleek dat de ballen niet hard hoefde te zijn op het doel, maar vooral gericht. De keepers van ODIS kreeg geen grip op de stuiterballetjes vanuit de hoeken en via 3-2 liepen de dames uit naar 11-3. Er werd soms iets te gretig verdedigd waardoor de cirkel van ODIS te veel ruimte kreeg. Doordat de aanvallen lekker liepen kon EHC de voorsprong uitbreiden en gingen ze bij een stand van 19-7 rusten.

    De tweede helft bleef EHC goed spelen. De verdediging stond goed en aanvallend werden weinig kansen gemist. Door twee tijdstraffen stond EHC even met zijn vieren. Het lukte ODIS niet om te scoren, EHC lukte dat wel. Later in ondertal lukte dit nog eens. EHC speelde als een team en met een klinkende overwinning van 31-10 bekeren de dames verder. De loting zal uitwijzen wie de volgende tegenstander wordt.

    Vanavond spelen de dames een thuiswedstrijd tegen Foreholte. Na de misstap van vorige week zijn de dames gebrand om te winnen. Komt u de dames aanmoedigen? De wedstrijd begint om 19.00 uur in de ballonhal.